I SALG NÅ

11 SELVEIERLEILIGHETER PÅ FANTASTISKE RODELØKKA

HAMMERFESTGATA 1

11 nye og moderne selveierleiligheter med heis og solrike balkonger. Svært sentral beliggenhet mellom Rodeløkka og nye Carl Berners plass. Rå utsikt fra toppleilighetene! Snarlig innflytting.

URBAN LIVING

Med våre “urban living” leiligheter får du smarte, funksjonelle og trendy leiligheter midt i byen med helt unike fellesområder.

FASADEN

Fasaden har fått en moderne og ren utforming. Komposisjonen av bygningsvolumer sammen med svalgangen bidrar til å dele opp lengden av bygget. Selv om bygget dekker hele langside av tomten blir fasadestrekkene korte og uttrykket humant uten lange ate fasader.

BYGGET

Nybygget er organisert i to blokker plassert langs nabobygget med alle vinduer og balkonger mot uteområdet sørvest for bygget. Mellom boligvolumene står heis og trapp i en lys og trivelig svalgangsløsning. Bygget er orientert slik at solforholdene blir gode med fokus på den ne ettermiddags- og kveldssolen.

TOMTEN

Uterommet er litt hevet fra gaten og blir dermed en privat oase midt i byen. Alle leilighetene har balkonger og terrasser med utsikt til hagen eller gårdsrom og trehusbebyggelsen.

NÆROMRÅDET

Meget etterspurt og sentral beliggenhet midt i Oslo på Rodeløkka, med kort vei til det meste. Rodeløkka er kjent for sin gamle trehusbebyggelse, og betraktes av mange som trivelig liten landsby midt i byen. Trange gater, forhager og smug gjør dette til en helt unik del av byen.

LEILIGHET A1.1 (SOLGT)
2-roms leilighet med terrasse og størrelse på 44,3m²
LEILIGHET A1.2
2-roms leilighet med terrasse og størrelse på 41,5 m²
LEILIGHET B1
2-roms leilighet med terrasse og størrelse på 43,9 m²
LEILIGHET A2.1
2-roms med balkong og størrelse på 44,3m²
LEILIGHET A2.2
2-roms med balkong størrelse på 41,5 m²
LEILIGHET B2 (SOLGT)
2-roms med balkong og størrelse på 43,9 m²
LEILIGHET A3 (SOLGT)
4-roms med balkong og størrelse på 98,1 m2²
LEILIGHET B3 (SOLGT)
2-roms med balkong og størrelse på 43,9 m²
LEILIGHET A4 (SOLGT)
4-roms med balkong og størrelse på 98,1 m²
LEILIGHET B4
4-roms med terrasse og balkong og størrelse på 74,2 m²
LEILIGHET A5 (SOLGT)
4-roms med terrasse og balkong og størrelse på 125,1 m²

MELD INTERESSE

Dersom du ønsker å følge med på utviklingen av prosjektet kan du melde din interesse her. Avhengig av hvilken fase prosjektet befinner seg i, vil enten vår prosjektleder kontakte deg, eller den utlyste megleren.

Dine preferanser

Eiendomsmegler

Mikael Bolling

Eiendomsmegler

Christoffer A.